Пасивний дохід - це той, який виходить на регулярній основі, без необхідності приділяти йому постійний час та увагу. Дізнатися докладніше про це можна, перейшовши за посиланням https://e-zubkovskiy.com.

Іншими словами, пасивний дохід - це той, який забезпечує періодичний приплив грошей. Однак замість цього вони не вимагають регулярної самовіддачі, як це потрібно при роботі на повний робочий день.

Вищевикладене, слід уточнити, значить, що пасивний прибуток не вимагає попередніх вкладень, але що він відповідає початковому капіталу, який вимагатиме згодом інших частих відтоків грошей.

 

Крім того, пасивний дохід не вимагає постійної уваги, але це не означає, що інвестор може повністю їх знехтувати. Мінімум технічного обслуговування або пильності завжди буде необхідним.

Ще одна характеристика пасивного доходу у тому, що він, зазвичай, доповнює основну діяльність людини. Наприклад, фізична особа може працювати найманим працівником у компанії, але при цьому мати альтернативний дохід, здаючи приміщення в оренду.

Крім того, цей вид доходу вимагає не тільки початкового капіталу та зусиль для їх збільшення, а потім і відмови від них, а й вимагає творчості та винахідливості. Непросто визначити можливості, які можуть забезпечити стійкий пасивний дохід.

Ще один момент, про який слід згадати, полягає в тому, що цей вид доходу може бути корисним для тих, хто виходить на пенсію. Таким чином, навіть якщо вони перестануть працювати і навіть отримають пенсію, вони матимуть додатковий дохід.

Приклади пасивного доходу

Ось кілька прикладів пасивного доходу:

Оренда нерухомості: завдяки якій власник нерухомості отримує щомісячний дохід.
Інвестування в цінні папери, такі як акції компанії, на фондовому ринку: вартість цього активу змінюватиметься в залежності від різних факторів і може в деяких випадках приносити дивіденди його власнику (акціонеру).
Створіть канал на YouTube: завдяки якому власник може отримувати дохід, який завжди залежить від кількості переглядів відео. Не завжди відмінний джерело доходу, але може доповнити дохід людини, і навіть зробити його помітнішим.
Створіть цифрову книгу (або електронну книгу) або інший цифровий продукт (наприклад, курс) : можна продавати через освітні платформи або платформи електронної комерції в Інтернеті.
Вкладення капіталу в бізнес родича: у цьому сенсі отримання вигоди натомість, залежно від того, як працює бізнес.

 

+ Написать свой комментарий

 

Вопросы, отзывы и комментарии (4)

This comment was minimized by the moderator on the site

Звісно, можна та треба інвестувати, щоб отримати додатковий дохід. Але є й простіший спосіб. Особисто за себе скажу. Я із задоволенням беру участь в лотереях і навіть читаю https://svoi.city/articles/261279/yak-chastishe-vigravati-u-lotereyu-netipovi-sposobi як частіше вигравати в лотереї. Варто зробити певні кроки, щоб підвищити свої шанси. Це дуже просто!

This comment was minimized by the moderator on the site

А як на рахунок азарту?

This comment was minimized by the moderator on the site

Меня тоже интересует сейчас пассивный доход . Прислушаюсь ко всем советам на этот счет .

This comment was minimized by the moderator on the site

Иметь пассивный доход это очень круто. Особенно сейчас , в это непростое время. Из возможных пассивных доходов, лично я зарабатываю на криптовалюте. Ведь здесь все зависит от криптообменников и криптобирж. Вот к примеру, рейтинг криптообменников https://xchangescan.com.ua/ , где вы можете выбрать тот, что вам по вкусу, по душе. Я там и нашла свой, благодаря которому легко и просто обмениваю и покупаю разные криптовалюты за гривны.

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Указав свой E-mail Вы получите ответ на почту.
0 символов
Вложения (0 / 3)
Share Your Location