Сьогодні практично жодна сфера життя людини не обходиться без електричної енергії. Інколи її отримують з акумуляторів, які мають слугувати джерелом безперебійного електропостачання. Вони можуть забезпечувати не тільки рух транспортних засобів, а й використовуватись у промисловості, на невеличких підприємствах. Батареї мають бути виготовлені з якісної сировини, адже це основний чинник, завдяки якому виріб довше служить, стабільно працює.

Літій іонні об’ємні акумуляторні батареї виробництва нашої компанії «АДС» — це гарантія якості та довговічності виробу. Ми виготовляємо батареї на сучасному технологічному обладнанні, що дає змогу виробляти безпечні, високоякісні акумулятори. Сировина для них закуповується напряму у постачальника, всі закупки проводяться без посередників. Завдяки цьому ціна демократична, доступна для кожного покупця.

Переваги літій іонних об’ємних акумуляторних батарей

Серед основних характеристик літієвих акумуляторів можна виділити декілька.

  1. Витримує до 7000 циклів заряду та має високу допустиму глибину розрядження батареї.

  2. Має високий рівень продуктивності, безперебійно подає електричну енергію. Завдяки цьому може використовуватись на підприємствах, де необхідне стабільне підключення до мережі.

  3. При правильній експлуатації може прослужити до двадцяти років. Строк служби також залежить від навколишніх умов та регулярності використання.

  4. Легка вага та компактність дозволяють зручно транспортувати виріб.

  5. Акумулятор відрізняється високим рівнем безпеки, що забезпечується дотриманням технологій виготовлення на заводі.

  6. Легке обслуговування літієвих акумуляторів дозволяє дистанційно діагностувати батарею та визначати її стан, не знімаючи з місця.

Про інші переваги наших акумуляторів та їхні технічні характеристики ви можете дізнатись, проконсультувавшись з нашим менеджером.

Ремонт та виготовлення нових літієвих акумуляторних батарей

Наше підприємство вже понад 20 років ремонтує та виготовляє нові літієві акумуляторні батареї як унікальну продукцію, яка відповідає європейським стандартам якості. Кожен товар має сертифікат відповідності та може застосовуватись у різних сферах промисловості: енергетиці, транспортній та інших. За ці роки ми набули величезний досвід та вийшли на великі потужності, завдяки яким сьогодні можемо виробляти великі партії товарів, не втрачаючи їхню якість.

 

+ Написать свой комментарий

 

Вопросы, отзывы и комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Указав свой E-mail Вы получите ответ на почту.
0 символов
Вложения (0 / 3)
Share Your Location