Один з найбільш затребуваних матеріалів на сучасному будівельному ринку - саме вибір керамоблоків,та цегла. Примітно, що цей матеріал користується великою популярністю, незважаючи на появу нових, здавалося б не менш цікавих, варіантів з відмінними технічними характеристиками.

При виборі цього матеріалу, один з перших питань, яке неодмінно виникає - де його купити. Для придбання по дійсно вигідною ціною можна здійснювати тривалі і щодо виснажливі походи по різним будівельним магазинам, порівнюючи ціни і видовий ряд.

Але найкращим рішенням стане цегляний завод, на якому можна зробити пряме замовлення потрібної кількості та типу матеріалу без додаткових націнок. Тобто вигідність такої покупки полягає не тільки у фінансовому перевагу, а й однозначно в менших витратах часу.Ще одна проблема, до вирішення якої варто підійти дуже відповідально - вибір відповідного типу для виконання робіт конкретного напрямку. В цьому відношенні існує цілий ряд рекомендацій, яких неодмінно варто дотримуватися. Так, наприклад, рядовий цегла доцільно використовувати для будівництва каркаса будівлі.

Він відрізняється відмінними показниками міцності, але не менш важливо і властивість регулювання рівня вологості. Зовнішній вигляд його не дуже привабливий, тому неодмінно потрібно додатковий облицювальний матеріал, особливо для внутрішньої обробки. Але цегельний завод його відпускає за мінімальною ціною - економія суттєва.Ще один вид, який дозволяє вирішити будь-які дизайнерські завдання - облицювальний. Така цегла відрізняється особливою привабливістю, але при цьому не менш міцний і стійкий до будь-якого типу впливу на протязі тривалого часу. При будівництві будівлі з підвищеними вимогами до теплозбереження і звукоізоляції краще застосувати потовщений варіант.

Ще один критерій класифікації цегли - компонентний склад. В цьому відношенні існує також кілька варіантів. Найбільш простий і звичний - керамічний і силікатний. До слова, другий застосовується сьогодні досить рідко через своїх невисоких технічних характеристик. Більш цікава пропозиція у вигляді клінкерної моделі, основний компонент якої також глина, але тугоплавка. Технологія виготовлення цього типу цегли відрізняється від виробництва керамічного більш строгими вимогами щодо тривалості випалу і температурного режиму для цієї процедури.

Продаж облицювальної цегли, керамічної цегли, цегли силікатної полуторного (і інших розмірів), фундаментних і стінових блоків - гуртівня будматеріалів. А так же прийнятна ціна облицювальної цегли та інших матеріалів для будівництва.Ми пропонуємо цеглу, призначену для різних будівельних робіт: лицьова керамічна цегла, яка успішно використовується для облицювання будівель, оформлення фасадів.

 

+ Написать свой комментарий

 

Вопросы, отзывы и комментарии (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Мы вроде бы выбирали качественный кирпич для облицовки стен дома. Но прошло не так много времени, и он покрылся белыми пятнами, которые ни стереть ничем, ни смыть невозможно. Что скажете по этому поводу?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ничего удивительного нет, высолы на кирпиче, это результат воздействия влаги, и тут уже не проблема в качестве материала. Но избежать этого можно, это я вам как мастер говорю. Есть специальная пропитка для камня и бетона https://blackstone.com.ua/ Называется "Black Stone". Она не только предотвращает образование высолов на кирпиче, но и придает ему элегантный матовый оттенок, который выглядит стильно и современно. С момента внедрения этой пропитки в мою практику я заметил, что не только поверхности стали более устойчивыми к воздействию влаги, но и цвета кирпича стали более насыщенными. Клиенты, у которых я применял данное средство, выражают восторг от того, как долго сохраняется первоначальный вид и текстура их фасадов.

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Указав свой E-mail Вы получите ответ на почту.
0 символов
Вложения (0 / 3)
Share Your Location