Якщо ви пильно стежити за новинами вітчизняного енергоринку, то знаєте, що на ньому зараз працює велика кількість незалежних провайдерів. 2019 рік став початком роботи роздрібної моделі енергоринку. Завдяки цій події була ліквідована монополія на електроенергію, що у цілому позитивно позначилося на розвитку бізнесу.

Зміни у законодавстві призвели до того, що на ринку зараз працюють нові компанії, які можуть не тільки виконувати поставку електроенергії, а й займатися її розподілом серед учасників ринку. Дані нововведення не торкнулися тарифів, які діють для населення.

Комісія, що здійснює контроль над тарифами, вже оформила кілька сотень ліцензій. Це свідчить про те, що влада України змогла демонополізувати цей сектор. Кожен день на ринку з'являються нові гравці, у споживачів відповідно з'являється вибір. Чому б не скористатися такою можливістю? Правильний вибір партнера - це впевненість у завтрашньому майбутньому вашого підприємства.

Вітчизняний енергоринок використовує європейську модель, суть її полягає у тому, що постачальники електроенергії повинні вживати заходи, які не допустять зростання вартості ресурсів.

Як передати права постачання електричної енергії іншій компанії?

Сьогодні багато вітчизняних фірм, які займаються поставками електричної енергії, пропонують промисловим організаціям умови, які не завжди підходять для вигідної роботи. У результаті споживачі починають шукати більш догідні пропозиції, які допоможуть їм не допустити зростання виробничих витрат та собівартості продукції.

Закон не перешкоджає даному рішенню.

Для зміни постачальника необхідно:

- вибрати нового провайдера та подати заяву на укладення договору;

- надати провайдеру відомості про діючого постачальника;

- отримати схвалення заявки;

- зафіксувати останні показання на приладах обліку;

- сплатити заборгованість перед діючим постачальником.

Якщо у споживача боргів перед попереднім енергопостачальником немає, то питання про співпрацю з новим провайдером вирішиться дуже швидко. Якщо споживач платив вперед, то діючий провайдер повинен буде повернути надмірно сплачену суму. У всіх інших випадках споживачеві потрібно буде якомога швидше погасити борг.

Якісний продаж електроенергії

Сучасний енергоринок представлений досить великою пропозицією, тому не кожному споживачеві вдається вибрати серед них надійного постачальника. Якщо ви сумніваєтеся у своєму рішенні, радимо розглянути пропозицію компанії ЕНЕРДЖИ ЛАЙН на сайті https://www.energyline.com.ua/uk/postavka-elektroenergiї/.

 

+ Написать свой комментарий

 

Вопросы, отзывы и комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Указав свой E-mail Вы получите ответ на почту.
0 символов
Вложения (0 / 3)
Share Your Location