Сервер - це програмно-апаратний комплект устаткування для виконання якогось окремо взятого завдання, без участі людини. Веб-сервер призначений для зберігання бази даних. Для злагодженої роботи комутаційних приладів, апаратури, электроники необхідно скласти в певній послідовності, для цього існують спеціальні меблі – серверна шафа.

Щоб вибрати відповідне мережеве обладнання потрібно знати, що може поставлятися в зварному виді і розібраному. Зварна конструкція більше зносостійка, вона заздалегідь обробляється для уникнення корозії. Для підлогової шафи виробники роблять фронтальні двері із загартованим склом в сталевій рамі, яка відрізняється антистатичними властивостями. Настінні шафи обладнані міцними стінками і жорстко кріпляться до стіни. Посилена конструкція витримує значне навантаження і тривалу дію вогню.


Настінні і підлогові серверні шафи стандарту 19" служать зручними контейнерами для пасивного і активного телекомунікаційного устаткування численних державних і приватних підприємств. Вони широко застосовуються для організації локальних мереж, розподілу Інтернету, цифрового телебачення, сервісів телефонії і інших технологій в невеликих будівлях і приміщеннях.


Мобільність

Завдяки підвищеній місткості, серверні шафи здатні обслуговувати офіси, де кількість робочих місць наближається до 120. Глибина корпусу складає 600 мм, тому усередині легко розміщується усе устаткування, необхідне для організації сучасної і функціональної IT- інфраструктури Вашого офісу: комутатори і модеми, роутеры, МІНІ-АТС і інш. Такий підхід має ряд переваг. Він спрощує обслуговування офісної інфраструктури, оскільки усі основні вузли сконцентровані в шафі, і вирішує проблеми з прокладенням кабелів, які псують естетичний вид приміщення.


Особливості конструкції


Для установки настінної або підлогової серверної шафи можна виділити місце як в офісі, так і в коридорі або на сходовому майданчику. Це питання вирішується виходячи з переваг працівників і наявності вільної площі. У будь-якому випадку, під його габарити (залежно від вибраної моделі, максимум - 600×600×90) не вимагається звільняти ціле приміщення.

Виробники поставляють підлогові і настінні серверні шафи в двох варіантах: із скляними і металевими дверима. Перші краще всього розміщувати в приміщеннях, де постійно працюють співробітники організації. Перевага скла полягає в можливості візуального контролю без необхідності відкривати дверці. Другі підходять для приміщень, що не охороняються, - залізні дверці надійніше захищають устаткування від небажаного доступу і розкрадання.

 

+ Написать свой комментарий

 

Вопросы, отзывы и комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Указав свой E-mail Вы получите ответ на почту.
0 символов
Вложения (0 / 3)
Share Your Location