Кожна людина, яка потребує просування сайту, само собою, завжди відразу ж замислюється про те, скільки ж буде коштувати така розкрутка. І в першу чергу, звичайно ж, людина відразу ж звертається за допомогою до пошукача, щоб дізнатися, які ціни мають різні види реклами.

Але найчастіше відповідь одна — це те, що вартість завжди індивідуальна. І в цьому випадку людина відразу ж закриває сайт, оскільки вважає це деяким обманом або ж приманкою, але це далеко не так. Все тому, що інструментів для просування на сьогоднішній день існує досить багато.

Це може бути безпосередньо seo-оптимізація, яка сьогодні вважається однією з найефективніших, адже вона охоплює повістю увесь інтернет-ресурс та впливає не тільки на його популярність, а й на працездатність та привабливість для клієнтів.

Також є такі інструменти, як реклама в Google Ads та Google Shopping, SMM-просування, платформа Ютуб та багато чого іншого. Тому так важко відразу відповісти, скільки буде коштувати такі послуги, адже їх вельми багато, при цьому, кожен з них має свої особливості, специфіку роботи та багато іншого.

І все це, звичайно ж, впливає безпосередньо на вартість. По суті, це можна порівняти з ремонтом техніки або походом до лікаря, оскільки Ви не знаєте, о котрій вам обійдуться дані послуги, адже на це впливає багато факторів.

Так що рекламу в інтернеті можна порівняти з такими послугами, адже тут теж є багато особливостей, про які мало хто знає, оскільки не розбирається досконально у всіх особливостях. З цієї причини саме час дізнатися про те, які фактори мають вплив безпосередньо на вартість просування сайтів.

5 критеріїв, від яких залежить ціна просування сайту

  1. В першу чергу ціна залежить безпосередньо від віку самого веб-ресурсу. Якщо мова йде про новий сайт, якому потрібен трафік в тисячу відвідувань, тоді це одна вартість, а якщо ж це досить старий ресурс або той, який є лідером в певній ніші і хоче підвищити відвідуваність в декілька разів, тоді мова йде вже про більш серйозні витрати.

  2. Також багато в чому має значення тематика, оскільки ніш на сьогоднішній день існує дуже багато, в зв'язку з чим також є свої особливості. Якщо мова йде про досить популярну нішу, тоді має місце й висока конкуренція, а це значить, що потрібно докласти набагато більше зусиль для ефективної розкрутки.

  3. Вплив може мати безпосередньо регіон, так як, якщо мова йде про великі міста, то конкуренція в таких також дуже висока, ніж в інших дрібніших регіонах, тому також потрібно боротися за місце під сонцем.

  4. Крім цього, все залежить і від виду реклами, від технічних характеристик самого сайту, від кількості завдань, обсягу веб-ресурсу і багато чого іншого.

  5. Не слід забувати й про роботу самих фахівців, які витрачають свої знання та вміння, та свій час на виконання завдань. А інколи працювати доводиться набагато більше через складнощі з самим сайтом, що теж потребує більших витрат.

Так що тут все дійсно індивідуально і розраховується в залежності від конкретного завдання. Тому, якщо Вас цікавить конкретно ціна ): просування сайту від Site Ok, Ви можете звернутися на сайт компанії, де для розрахунку вартості досить просто залишити заявку. До того ж, це агентство займається комплексним інтернет-маркетингом, а це значить, що Ви можете отримати саме ефективне просування і вибрати найбільш підходящий інструмент для цього.

Ви ані трохи не пожалкуєте про свій вибір, адже фахівці з цього агентства мають великий досвід роботи та всі необхідні сертифікати Google, що робить їх одними з найкращих та викликає довіру.

Тому, обравши саме «Site Ok», Ви обираєте ефективність, надійність та досвід.

 

+ Написать свой комментарий

 

Вопросы, отзывы и комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Указав свой E-mail Вы получите ответ на почту.
0 символов
Вложения (0 / 3)
Share Your Location