BankBook.com.ua - это специализированный сайт отзывов о банках и других финансовых компаниях Украины. Здесь размещены отзывы о каждом Украинском банке и финансовой компании, которые осуществляют финансовую деятельность в Украине. На сайте оставляют отзывы как клиенты банков так и сотрудники, которые рассказывают о качестве предоставляемых услуг банком или о деятельности какой либо финансовой компании Украины.

 

Мюнхен - столиця землі Баварії. Щороку це красиве місто відвідує понад 11 мільйонів туристів з усього світу. Велика кількість серед них і українців, які вирушають у подорож, щоб вивчити історичні місця, погуляти старовинними вулицями та скуштувати справжню німецьку кухню.

Отже, на що звернути увагу в автобусній подорожі за маршрутом із Києва до Мюнхена (докладніше по квиткам: https://skybooking.ua/bus/kyiv-munich/). Почнемо спочатку і відповімо на питання...

Чим популярний Мюнхен?

Мюнхен відомий у всьому світі. У місті є багато визначних пам'яток, старовинних вулиць, музеїв і замків. Заради чого туристи вирушають до Мюнхена? Найпопулярніші пам'ятки:

  • Октоберфест. Фестиваль пива знають у різних країнах. Люди з усього світу приїжджають на захід протягом уже 200 років, щоб спробувати унікальні сорти пива. Їх виготовляють тільки в шести пивоварнях спеціально до свята. Фестиваль відбувається один раз на рік, починається наприкінці вересня і триває 17 днів. 
  • BMW. Саме Мюнхен подарував світові цю легендарну марку автомобілів. У Мюнхені біля штаб-квартири BMW розташований однойменний музей, присвячений історії створення заводу та його розвитку. Поруч із музеєм є салон, де представлені різні колекції авто. Фанати BMW обов'язково мають відвідати мекку автолюбителів.
  • Фрауенкірхе. Це Собор Святої Богоматері. У самому місті заборонено будувати будівлі вище 99 метрів. Таким було рішення, щоб зберегти загальний історичний вигляд міста. Хоча собор значно перевищує цю висоту, він вважається головною будівлею в архітектурному ансамблі міста. У ньому розташована гробниця із саркофагом Людвіга IV Баварського, а при вході зроблено відбиток ноги. Згідно з історією його залишив сам Диявол.
  • Палац Німфенбург. Дата будівництва - 1664 рік. Усередині можна побачити гарний інтер'єр, картини і фрески відомих художників. Багато туристів вирушають оглянути палац і його територію, де можна погуляти і посидіти біля води.
  • Це лише маленька частина пам'яток Мюнхена, але саме вони розповідають світові про незвичайне німецьке місто.

Як доїхати з Києва до Мюнхена?

Перед плануванням подорожі багато хто насамперед задається питанням, як дістатися до потрібного міста? Найкращий варіант - купити квиток на автобус із Києва до Мюнхена. Це - найоптимальніший варіант подорожі.

Міжнародні перевізники дотримуються європейських стандартів і роблять усе для комфорту пасажирів. Вони розуміють, що дорога часто буває довгою, а отже, у туристів мають бути зручні місця і доступні різні послуги (Wi-Fi, кондиціонер, туалет, їжа, напої тощо). 

Відстань із Києва до Мюнхена трохи більше 1700 км. Провести в дорозі доведеться більше доби. Дуже важливо спланувати поїздку заздалегідь і уважно вибрати автобус. Є ранкові, денні та нічні рейси. Вибирати потрібно за часом відправлення і прибуття. Але в будь-якому разі пасажирам доведеться провести в дорозі цілий день і ніч.

В автобусі можна подивитися фільми, поспати, побачити багато красивих пейзажів за вікном. Саме тому для подорожі багато хто вибирає цей вид транспорту.

Де купити квитки на автобус Київ-Мюнхен?

Купити квиток на автобус по маршруту Київ - Мюнхен можна онлайн або в касі міського вокзалу. Дуже зручно все робити через Інтернет. Для цього потрібно перейти на сайт сервісу з продажу квитків, вибрати потрібний напрямок, дату і час відправлення, забронювати місце і провести оплату за допомогою банківської карти. Не потрібно витрачати час на дорогу та очікування в чергах. А сам проїзний документ прийде на електронну пошту. Важливо тільки прочитати біля обраного рейсу, чи потрібно роздруковувати квиток. Деякі перевізники дозволяють показати його прямо на телефоні.

У касі автостанції або в офісі перевізника теж можна замовити квитки. Консультанти допоможуть із вибором потрібного рейсу, самостійно оформлять покупку і віддадуть квиток.

 

+ Написать свой комментарий

 

Вопросы, отзывы и комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Указав свой E-mail Вы получите ответ на почту.
0 символов
Вложения (0 / 3)
Share Your Location