BankBook.com.ua - это специализированный сайт отзывов о банках и других финансовых компаниях Украины. Здесь размещены отзывы о каждом Украинском банке и финансовой компании, которые осуществляют финансовую деятельность в Украине. На сайте оставляют отзывы как клиенты банков так и сотрудники, которые рассказывают о качестве предоставляемых услуг банком или о деятельности какой либо финансовой компании Украины.

 

Компанія Amboss Inc. була заснована в 2021 році. Вона спеціалізується на продуктах, пов'язаних з екосистемою Lightning Network. Торговий майданчик під назвою Magma був запущений в квітні.

Це рішення призначене для мережі Lightning. Однорангова мережа, яку скорочено називають LN, заснована на зв'язках між окремими вузлами — так званих каналах. Вони потрібні для того, щоб платежі могли потрапити від відправника до одержувача.

Magma призначена для того, щоб показати користувачам, які канали потрібні і в який момент. Принцип, звичайно, сильно залежить від інформації — елемента, в який хоче заглибитися Amboss.

Ось чому компанія недавно оголосила про нову функцію для клієнта вузла Thunderhub. З версії 0.13.16 там можлива звітність по балансу.

Таким чином, оператори вузлів можуть добровільно передавати інформацію про грошові потоки в Amboss, які проходять через їх відповідні мережеві вузли. Оскільки вихідний код цієї функції відкритий, її можна вставити в інші диспетчери вузлів.

Lightning Network: заміна монетам конфіденційності?

Ентузіасти вважають Lightning Network найбільш багатообіцяючим протоколом в екосистемі біткоін. Прихильники сподіваються, що це рішення забезпечить майбутнє біткоін як ефективного платіжного засобу.

Часто кажуть, що рішення може витіснити з монети конфіденційність. На відміну від основної мережі біткоін, тут не кожну транзакцію видно публічно. Тільки залучені вузли знають про грошові перекази. Lightning записує інформацію в блокчейн біткоін тільки тоді, коли канал відкритий або закритий.

Справа в тому, що LN ще не вдалося по-справжньому конкурувати з монетами конфіденційності. В даний час Monero є найбільш широко використовуваної криптовалютою на чутливих до моніторингу ринках.

Новий балансовий звіт, який дає Amboss, може підтримувати статус-кво.

Більше свободи завдяки Thunderhub

Ідея функцій, розроблених Amboss, які доступні через Thunderhub, дуже проста: якщо беруть участь вузли добровільно надають свою грошову інформацію, дослідницький платіж більше не потрібен. Це також знижує ризик втрати коштів за рахунок конфіскації контрагента.

Загалом, компанія хоче запропонувати користувачам більше свободи. Таким чином, їм залишається відкритим рішення про те, чи будуть грошові суми вузлів переведені тільки в Amboss, зважування у відсотках або точна сума буде опублікована в абсолютних числах.

Поки що неможливо остаточно визначити, чи є ця функція конфіденційності в кінцевому рахунку перешкодою або перевагою. Оскільки використання здійснюється на добровільних засадах, ефективність в значній мірі залежить від індивідуального рішення оператора вузла.

Однак слід зазначити, що дані, відправлені в Amboss, вже можуть стати проблематичними, якщо вони не будуть добровільно опубліковані. Amboss вже збирає велику кількість даних на своєму сайті. Дякуючи цій системі ви можете легко обміняти криптовалюту.

Там відомо близько 17 000 вузлів і майже 82 000 каналів. Максимальний баланс становить 14 біткоін, а найнижчий — 1100 сатоши.

 

+ Написать свой комментарий

 

Вопросы, отзывы и комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Указав свой E-mail Вы получите ответ на почту.
0 символов
Вложения (0 / 3)
Share Your Location