BankBook.com.ua - это специализированный сайт отзывов о банках и других финансовых компаниях Украины. Здесь размещены отзывы о каждом Украинском банке и финансовой компании, которые осуществляют финансовую деятельность в Украине. На сайте оставляют отзывы как клиенты банков так и сотрудники, которые рассказывают о качестве предоставляемых услуг банком или о деятельности какой либо финансовой компании Украины.

 

Зручний, продуманий дизайн і доступний у широкому спектрі конфігурацій, Honda Civic 2008 року встановлює планку для сегмента невеликих автомобілів

Плюси:

  • лінійка двигунів;
  • що поєднує економічність і продуктивність;
  • просторий і вишуканий салон;
  • високі результати краш-тестів;
  • доступна в кузові седан або купе.

Мінуси:

  • спірна конструкція панелі приладів;
  • повільний час розгону моделей Hybrid і GX.

Які новини

Новий рівень оздоблення салону Mugen Si дебютує для седана Honda Civic 2008 року. Він схожий на звичайний седан Si, але вирізняється більш агресивним налаштуванням підвіски, спеціальними колесами та зовнішніми покращеннями кузова. Єдина інша зміна для лінійки Civic цього року - це нова доступність шкіряних сидінь для нового рівня оздоблення салону EX-L.

Огляд автомобіля

У 1973 році Honda представила Civic. Невеликий, економічний і надійний Civic був ідеальним невеликим автомобілем в умовах зростаючих цін на бензин і підвищеної турботи про навколишнє середовище. Зараз, 35 років потому, ми стикаємося з аналогічними проблемами, і Civic знову стоїть напоготові.

Звичайно, історія не зовсім повторилася. Honda Civic 2008 року значно важчий і розкішніший за свого предка розміром із пінту. Це вже навіть не найменший автомобіль компанії - цю роль виконує Fit. Але для середнього покупця невеликих автомобілів Civic залишається типовим вибором. Нам дуже подобається Civic того покоління - востаннє його було модернізовано у 2006 році.

Є багато причин, щоб обрати Civic. Перш за все, це широкий спектр конфігурацій автомобіля. Civic - один з небагатьох невеликих автомобілів, які продаються як седан і спортивне купе. Фіксована архітектура рівня оздоблення салону з мінімальними опціями, від бюджетного DX до топового EX, робить вибір Civic відносно простою справою.

Є також спеціалізовані моделі Civic Si, Hybrid і GX. У комплектації Si Civic є одним із найспортивніших невеликих автомобілів, доступних за ці гроші, в той час як Hybrid, завдяки своїй бензиново-електричній трансмісії, може розвивати витрату в 40 з гаком миль на галон у реальному водінні. Civic GX справді є дивиною - він працює на природному газі та може заправлятися вдома за допомогою спеціального підключення "Phill". GX - найдорожчий Civic, але, своєю чергою, це найчистіший серійний автомобіль Америки з точки зору викидів вихлопних газів.

Незалежно від оздоблення салону, традиційні переваги Civic у плані комфорту, дизайну салону та безпеки залишаються незмінними. Civic також зберігає свою цінність краще, ніж багато інших невеликих автомобілів, і має репутацію надійності вище за середню. Хоча ми пропонуємо зробити невеликий порівняльний аналіз - спортивна Mazda 3, доступні за ціною Hyundai Elantra і Volkswagen Rabbit/Jetta також є хорошим вибором - Honda Civic 2008 року залишається ідеальним вибором для невеликого седана або купе.

 

+ Написать свой комментарий

 

Вопросы, отзывы и комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Указав свой E-mail Вы получите ответ на почту.
0 символов
Вложения (0 / 3)
Share Your Location