BankBook.com.ua - это специализированный сайт отзывов о банках и других финансовых компаниях Украины. Здесь размещены отзывы о каждом Украинском банке и финансовой компании, которые осуществляют финансовую деятельность в Украине. На сайте оставляют отзывы как клиенты банков так и сотрудники, которые рассказывают о качестве предоставляемых услуг банком или о деятельности какой либо финансовой компании Украины.

 

Дизельні теплові гармати. Їх види та переваги

Прямого нагріву

Теплові гармати прямого нагріву - це потужні агрегати, які працюють на дизельному паливі та здатні обігрівати нежилі приміщення та будівлі без постійного перебування людей:

  • відкриті та напіввідкриті майданчики,

  • будівельні об'єкти,

  • виробничі споруди.

Гармати прямого нагріву застосовують в промисловості та сільському господарстві, в будівництві (для просушування стін та різних поверхонь), під час ремонтних робіт (для сушки штукатурки та шпаклівки).

Вони мають досить високий ККД, оснащені вбудованим термостатом і можуть продукувати таку кількість тепла, якої достатньо для обігріву значних площ та об'ємів. Часто агрегати оснащені багаторівневою системою безпеки, яка можлива завдяки високоякісній автоматиці.

Значний мінус теплових гармат прямого нагріву - низка екологічність. В конструкції використовується відкрита камера згоряння через яку до приміщення потрапляють шкідливі речовини. Саме через це її не можна використовувати в погано провітрюваних приміщеннях і там, де перебувають люди. Дизельні теплові гармати можливо купити на сайті Електромотор - https://elektromotor.com.ua/g20173964-teplovye-pushki

До переваг даного типу установок відносять:

  • економічне використання палива,

  • високий ККД,

  • універсальність (деякі моделі в якості палива можуть використовувати не тільки дизель, а й відпрацьоване мастило або гас)

Непрямого нагріву

Покращеним варіантом попередніх гармат є агрегати з непрямим нагрівом. Вони оснащені закритою камерою згоряння та спеціальними трубками, які відводять продукти горіння назовні. Ці установки можна використовувати в приміщеннях з людьми. Принципом роботи теплових пристроїв є повне згоряння палива всередині камери, яке передає своє тепло у будівлю через повітря. Те в свою чергу нагрівається від гарячого теплообмінника.

Переваги дизельних теплових гармат

Дизельні теплові гармати мають ряд переваг. До них можна віднести:

Зручність експлуатації. Виключаються однією кнопкою. Завдяки термостату, можна регулювати температуру приміщення.

Високий ККД. Нагрів повітря відбувається досить швидко, навіть не дивлячись на потреби постійного провітрювання.

Безпека. Більшість сучасних пристроїв оснащена різноманітними датчиками, які попереджають перегрів та випадкове затухання вогню.

Економічність. Невелика вартість палива та його економічна витрата.

Мобільність. Пристрої з потужністю до 30 кВт мають прийнятну вагу та габарити. Їх перевезення не стане проблемою.

Довговічність та надійність. Якісні матеріали та комплектуючі сприяють довгому строку служби.

 

[youtube=]

 

+ Написать свой комментарий

 

Вопросы, отзывы и комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Указав свой E-mail Вы получите ответ на почту.
0 символов
Вложения (0 / 3)
Share Your Location